Keran Hallit tekee tilaa

”Yhteistyö Berry Creativen kanssa oli inspiroivaa, tehokasta ja hauskaa! Berryläiset herättivät projektin eloon ja innostivat siihen osallistuneita yhteistyökumppaneita parempaan lopputulokseen.”

Leeni Andersson, kiinteistövarallisuuspäällikkö, SOK

Asiakas
SOK

Vuosi
2019–

Mitä teimme?
Konsepti
Brändiopas
Identiteetti
Viestintäsuunnitelma
Nettisivut
Typografia
Opastejärjestelmä

Valokuvat
Riitta Supperi

Lähtötilanne

SOK kumppaineineen oli tuottanut vision Espoon Kerassa sijaitsevan vanhan logistiikkakeskuksen väliaikaiskäytölle. Tätä varten alueelle tarvittiin uusi, erottuva identiteetti. Strategisena tavoitteena on tehdä näkyväksi taustalla vaikuttavat vastuulliset arvot, sekä innostaa ihmisiä tutustumaan alueeseen ja osallistumaan sen kehittämiseen, jolloin Keran alueen tunnettuus kasvaa ja arvo nousee.

Ratkaisu

Nostimme brändityön fokuksen logistiikkakeskuksen valtavaan ja monipuoliseen tilaan ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Syntyi Keran Hallit, ja viestinnän konsepti; Keran Hallit tekee tilaa. Halusimme Keran Hallien identiteetin olevan rohkea, omaperäinen ja innostava.

Lopputulos

Lopputuloksena käsissämme on erottuva ja rempseä visuaalinen identiteetti ja viestinnän konsepti, jonka ytimessä on ilmaisuvoimainen Kera Display -fontti sekä sarja piktogrammeja ja opasteikoneita. Näiden visuaalisten työkalujen avulla Keran Hallien ja kumppaneiden viestinnästä tulee muodoltaan yhdenmukaista ja, mikä tärkeintä, hauskaa! Identiteetti jalkautettiin myös verkkoon: keranhallit.fi.

← Palaa takaisin

Haluatko kuulla lisää?

Sampsa Voutilainen
Luova johtaja
sampsa@berrycreative.fi
+358 41 5297 052

Lähetä viesti

[contact-form-7 id="6"]