Asiakas
SOK

Vuosi
2019–

Mitä teimme?
Konsepti
Brändi-identiteetti
Viestintäsuunnitelma
Brändiopas
Brändifontti
Piktogrammit
Opastesuunnittelu
Nettisivut

Keran visiotyö
Demos Helsinki

Valokuvat
Riitta Supperi

Nettisivut
keranhallit.fi

”Yhteistyö Berry Creativen kanssa oli inspiroivaa, tehokasta ja hauskaa! Berryläiset herättivät projektin eloon ja innostivat siihen osallistuneita yhteistyökumppaneita parempaan lopputulokseen.”

Leeni Andersson, kiinteistövarallisuuspäällikkö, SOK

Keran hallien fonttisuunnittelu: Kera display

Lähtötilanne

SOK kumppaninsa Demos Helsingin kanssa oli tuottanut vision Espoon Kerassa sijaitsevan vanhan logistiikkakeskuksen väliaikaiskäytölle. Tätä varten alueelle tarvittiin uusi, erottuva identiteetti. Strategisena tavoitteena on tehdä näkyväksi taustalla vaikuttavat vastuulliset arvot, sekä innostaa ihmisiä tutustumaan alueeseen ja osallistumaan sen kehittämiseen, jolloin Keran alueen tunnettuus kasvaa ja arvo nousee.

Keran Hallien piktogrammit
Keran Hallien banderollit

Ratkaisu

Nostimme brändityön fokuksen logistiikkakeskuksen valtavaan ja monipuoliseen tilaan ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Syntyi Keran Hallit, ja viestinnän konsepti; Keran Hallit tekee tilaa. Halusimme Keran Hallien identiteetin olevan rohkea, omaperäinen ja innostava. Ilmeen mukainen, tunnistettava opastesuunnittelu tekee alueella kulkemisesta vaivatonta ja valjastaa Keran Hallit ihmisläheiseksi tilaksi.

Keran Hallien opastesuunnittelu, opasteiden piktogrammit
Opastesuunnittelu: brändivärit

Lopputulos

Lopputuloksena käsissämme on erottuva ja rempseä visuaalinen identiteetti ja viestinnän konsepti, jonka ytimessä on ilmaisuvoimainen Kera Display -fontti sekä piktogrammit ja opasteikonit. Näiden visuaalisten työkalujen avulla Keran Hallien ja kumppaneiden viestinnästä tulee muodoltaan yhdenmukaista ja, mikä tärkeintä, hauskaa! Identiteetti jalkautettiin myös verkkoon: keranhallit.fi

Keran Hallien iso banderolli, jossa näkyvät fontti ja piktogrammit
Opastesuunnittelu näkyvissä alueen aidoissa
Keran Hallien slogan, fontti ja piktogrammit