Asiakas
Suomen Ekonomit –
Finlands Ekonomer ry

Vuosi
2023–

Mitä teimme?
Kampanjasuunnittelu
Jatkuva markkinoinnin yhteistyö
Mainostoimistoyhteistyö
Viestinnän suunnittelu
Julkaisut
Esitetaitto
Graafinen suunnittelu ja tuotanto
Copywriting

Copywriting, Lakikampanja 2023
Mark Maher

”Suomen Ekonomit etsi luovaa kumppania, jonka kanssa voimme vapauttaa potentiaalimme vaikuttavien viestintä- ja markkinointikampanjoiden tekemisessä. Berry Creative villitsi meidät joustavalla ja saumattomalla yhteistyömallilla, asioiden ytimiin pureutuvalla työskentelyotteella, huikeilla ideoilla ja erittäin laadukkaalla jäljellä.”

Ida Levänen, viestintä- ja markkinointipäällikkö Aino Juurikkala, viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija Suomen Ekonomit

Abribusmainos bussipysäkillä

Lähtötilanne: haussa potentiaalit vapauttava mainostoimistokumppani

Suomen Ekonomit etsi luovaa kumppania, jonka kanssa vapauttaa potentiaali vaikuttavien viestintä- ja markkinointikampanjoiden tekemisessä. Ekonomien tavoitteena oli löytää sujuvaa, idearikasta, laadukasta, tuotantotehokasta ja tarvittaessa syvän strategista luovan suunnittelun kumppanuutta.

Flyeri

Ratkaisu: rohkeaa ja pitkäjänteistä työtä vaikuttavuuden eteen

Berry Creative on Suomen Ekonomien pääyhteistyökumppani kampanjasuunnittelussa ja Ekonomi-lehden taitossa. Vakioitu ja notkea toimintatapa ja asiakkaalle nimetty oma luova tiimi pitävät asiakkaasta huolta. Ydintiimiä rikastetaan tarpeen vaatiessa koko brändi- ja designtoimiston osaamisella.

Työn tuloksena tuotamme Suomen Ekonomien imagoa nostavia, jäsenhankintaa ja haluttavuutta lisääviä kampanjaideoita, vaikuttavaa viestintää sekä luovaa suunnittelua kanavavapaasti.

Lopputulos: luotettava, innostava ja tuloksia aikaansaava jatkuva yhteistyömalli

Yhteistyömme aikana olemme ideoineet, suunnitelleet ja toteuttaneet useita mielenkiintoa herättäneitä markkinointikampanjoita sekä muuta ajankohtaista viestintämateriaalia.

#näepalkka-kampanjan Instagrampostaus
#näepalkka-kampanjan Instagrampostauksia
Palkka ja Palkitseminen - trendit 2023 -raportti
Suomen Ekononiem Lakipalvelut lisäravinteena esiteltynä
Ekonomi-lehden aukeamia
Ekonomi-lehden aukeamia