Asiakas
VAV-konserni

Vuosi
2023–

Mitä teimme?
Mainostoimistoyhteistyö
Graafinen suunnittelu
Sovellussuunnittelu
Taittotyö
Somemateriaalit

"Etsimme ensisijaisesti apukäsiä markkinointimateriaalien tekemiseen ja suunnitteluun. Mutkaton ja sujuva yhteistyö Berryn kanssa on helpottanut omaa työtä, kun pystyy luottamaan, että tilatut työt tulevat ajallaan ja jälki on hyvää. Arvostamme myös monipuolisuutta eli sitä, että yhteistyökumppani haluaa tehdä myös pienimuotoisia taittotöitä ja taipuu tarvittaessa vaativaankin luovaan ja strategiseen suunnitteluun."

Sari Tikkanen, viestintä- ja markkinointipäällikkö, VAV-konserni

Asukastoiminnan oppaan taitto

Lähtötilanne: VAV:n brändi uudistui ja sovellustyö tarvitsi luotettavan tekijän

VAV on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka rakennuttaa, omistaa ja hallinnoi vuokra-asuntoja. VAV-konserni uudisti brändiään ja samalla visuaalinen ilme uudistettiin.

VAV:n tarve oli hyvin operatiivinen, koska brändiuudistus oli juuri tehty ja se piti jalkauttaa eri kanaviin nopeasti ja tehokkaasti. VAV:n valinta kohdistui Berryyn luotettavuuden ja tehokkaan toimintamallin ansiosta. Sopimusyhteistyössä Berryn AD hoitaa VAV:n graafisia tilauksia viikoittain ja yhteistyön isoja linjauksia koordinoidaan kuukausipalavereissa.

Tervetuloa kotiin -kortti

Ratkaisu: suora yhteys omaan luovaan suunnittelijaan tuo joustavuutta

Berry Creative tarjoaa VAV:n käyttöön graafisen suunnittelijan sekä tarvittaessa asiantuntijaosaamista strategiseen viestinnän kehittämiseen ja kampanjatyöhön. 

Yhteistyö sujuu joustavasti ja mutkattomasti suorassa vuorovaikutuksessa oman AD:n kanssa. Viikoittaisessa palaverissa tsekataan tulevat työt sekä priorisoidaan sillä hetkellä tärkeimmät. Yhteistyön onnistumisia ja kehityskohteita käydään läpi tilannekatsauksissa 3 kuukauden välein oman asiakasvastaavan johdolla.

Brändätty folder

Lopputulos: brändi-ilme jalkautuu eri kanaviin

Lopputuloksena toimitetaan VAV Asunnot Oy:n materiaaleja mm. asiakasviestintään ja somemarkkinointiin sekä VAV-konsernin organisaation sisäiseen käyttöön tarkoitettuja dokumenttipohjia ja esityksiä. Lisäksi Berry Creativen viestinnän asiantuntija auttaa tarkentamaan kanavakohtaisia viestinnän tavoitteita ja konsepteja.