Mainostoimistoyhteistyö kauppakeskus Hertsin kanssa


”Mun työ on helpottunut valtavasti markkinoinnin kanssa, kun tiedän, että te hoidatte projektia. Kaikki hoituu ammattitaidolla, hyvällä yhteistyöllä ja voin luottaa aikataulujen pitävän. Kiitos ❤”

Hanna Feodorow, kauppakeskuspäällikkö, Kauppakeskus Hertsi

Asiakas
Kauppakeskus Hertsi, Newsec

Vuosi
2021–

Mitä teimme?
Kampanjasuunnittelu
Jatkuva markkinoinnin yhteistyö
Viestinnän suunnittelu
Julkaisut
Esitetaitto
Graafinen suunnittelu ja tuotanto
Mainostoimistoyhteistyö

Lähtötilanne:

Kauppakeskus Hertsi valmistui ja avattiin vuonna 2020 keväällä. Viestinnän ja mainonnan tavoitteena alusta alkaen on ollut kasvattaa Hertsin tunnettuutta ja vaikutusaluetta.

Aito välittäminen ja sitoutuneisuus tuntuu ja näkyy

Kauppakeskuspäällikkö Hanna Feodoroville Berry oli uusi tuttavuus kun hän etsi mainostoimistokumppania kampanjasuunnitteluun ja graafiseen tuotantoon. Berryn valintaan mainostoimistoyhteistyössä vaikuttivat aito välittäminen ja tämän kautta kokemus, että Berryyn voi luottaa.

Yhteistyö pyörii joustavasti asiakkaan ja luovan suunnittelijan välillä. Turhat palaverit on karsittu ja yhteisissä suunnittelupalavereissa keskitytään palautteen keräämisen, yhteistyön kehittämiseen ja ideointiin. Hertsille nimetty asiakasvastaava pitää mielessä ”ison kuvan”, että tavoitteet pysyvät kirkkaana mielessä. Viikoittainen yhteydenpito ja kommentointi sujuu mutkattomasti yhteisessä työtilassa ja sähköpostilla.

Berryn joustava yhteistyömalli vähentää asiakkaan taakkaa

Hanna kuvaa yhteistyötä Berryjen kanssa seuraavasti:

”Minulle on erityisen arvokasta se, miten hoidatte projektien etenemistä ja loppuunsaattamista Berryllä. Se helpottaa omaa työtaakkaa kun ei tarvitse varmistella, hoituuko kaikki ja onko materiaalit toimitettu. Lisäksi markkinointimateriaalien ilme on aina raikas ja nykyaikainen ja yhteinen ideointi on todella antoisaa, keksimme aina jotain uutta.”

Yhteinen työtila nopeuttaa kommentointia ja helpottaa ideointia

Berryn toimintatapoihin kuuluu läpinäkyvyys. Aineiston jakamiseen apuna käytetään mm. Miro-työtilaa. ”Aluksi Miro tuntui hieman sekavalta mutta kun siihen pääsee sisälle, on se helpottanut kokonaisuuden hallintaa. On mahtavaa nähdä reaaliajassa, miten projektit etenevät ja kommentointi sekä ideoiden heittely on helppoa.” 

Lopuksi Hanna vielä toteaa: ”Teidän kanssa on ilo tehdä yhteistyötä – todella hyvät tyypit!”

Synttärikampanjan esite
Synttärikampanjan esite
Joulukampanjan katumainos
Joulukampanjan somepostaus
Joulukampanjan esite
Flyer
Ota yhteyttä →

Sinua voisi kiinnostaa myös

Lähetä viesti

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.