P-Pergamentti

”Vastavalmistunut pysäköintitalo on esimerkki rakennuskohteesta, jossa taide tulee osaksi ihmisten arkea.”

Betoni-lehti

Asiakas
Kankaan palvelu

Vuosi
2017

Mitä teimme?
Pysäköintitalon sisätilojen värisuunnitelma
Opastavat kuvitukset

Kumppanit
Arkkitehtipalvelu
Jaakko Niemelä & Helena Hietanen (taiteilijat)

Valokuvat
Mikko Auerniitty

Lähtötilanne

Seitsemänkerroksinen paikoitustalo P-pergamentti on keskeinen rakennus Jyväskylän Kankaan uudella asuinalueella. Paikoitustaloon haluttiin saada omaleimaiset, tilaa elävöittävät kerrostunnisteet.

Ratkaisu

Suunnittelun taustoitusvaiheessa tutkimme kaupungin vanhoja karttoja. Ne toimivat inspiraationa eri kerrosten väreihin ja kuva-aiheisiin.

Lopputulos

Sisätilojen kuva-, väri- ja opastesuunnitelma tuo karuun betonitilaan iloa ja tunnistettavuutta sekä auttaa hallissa orientoitumista.

← Palaa takaisin

Haluatko kuulla lisää?

Kaisa Berry
Ympäristötaiteilija, arkkitehti
kaisa@berrycreative.fi
+358 50 534 8839

Lähetä viesti

[contact-form-7 id="6"]