Asiakas
Sitra

Vuosi
2021

Mitä teimme?
Julkaisusuunnittelu
Kuvitus
Taitto
Graafinen suunnittelu
Digitaalinen julkaisu
Saavutettavuus

Nettisivut
Shift 1.5

"Berry Creativen kanssa työskentely oli mutkatonta ja meillä oli aivan huippu graafikko jonka kanssa pystyimme keskustelemaan ilman 'rikkinäistä puhelinta'. Erityisesti ilahdutti tapa jolla projektin alussa varmistimme yhdessä, että toteutus lähtee toivottuun suuntaan."

Sari Laine, Johtava asiantuntija, Sitra

Kuinka inspiroida ihmisiä elämään kestävämpää arkea?

Sitra halusi julkaista digitaalisen metodikirjan, joka innostaisi ja ohjaisi organisaatioita ympäri maailman nopeuttamaan hyvien kestävien elämäntapojen omaksumista eri alueilla. Julkaisun tuli olla mahdollisimman innostava, käyttäjäystävällinen ja saavutettava. Lisäksi oli tärkeää, että julkaisu ohjaisi lukijaa aidosti toimimaan uudella tavalla.

Innostava ja saavutettava digitaalinen julkaisu

Suunnittelimme digitaalisen julkaisun taiton ja kuvitimme julkaisussa esitellyt Shift 1.5 -metodit. Julkaisusta tehtiin Sitran brändin näköinen, mutta mukaan tuotiin omaa twistiä. Julkaisun taitossa ja ilmeessä huomioitiin saavutettavuus.

Julkaisu herätti laajasti huomiota

Metodikirja onnistui keräämään laajasti huomiota. Sitra sai välittömästi yli 50 yhteydenottoa, vaikka julkaisun yhteydessä ei tehty varsinaista markkinointia.