P-Pergamentti

”Vastavalmistunut pysäköintitalo on esimerkki rakennuskohteesta, jossa taide tulee osaksi ihmisten arkea.”

Betoni-lehti

Asiakas
Kankaan palvelu

Vuosi
2017

Mitä teimme?
Pysäköintitalon sisätilojen värisuunnitelma
Opastavat kuvitukset

Kumppanit
Arkkitehtipalvelu
Jaakko Niemelä & Helena Hietanen (taiteilijat)

Valokuvat
Mikko Auerniitty

Lähtötilanne

Seitsemänkerroksinen paikoitustalo P-pergamentti on keskeinen rakennus Jyväskylän Kankaan uudella asuinalueella. Paikoitustaloon haluttiin saada omaleimaiset, tilaa elävöittävät kerrostunnisteet.

Ratkaisu

Suunnittelun taustoitusvaiheessa tutkimme kaupungin vanhoja karttoja. Ne toimivat inspiraationa eri kerrosten väreihin ja kuva-aiheisiin.

Lopputulos

Sisätilojen kuva-, väri- ja opastesuunnitelma tuo karuun betonitilaan iloa ja tunnistettavuutta sekä auttaa hallissa orientoitumista.

P-pergamentti-pysäköintitalon kuvitukset ovat inspiroituneet vanhoista kartoista
Osa seinistä on iloisen värisiä P-Pergamentti-pysäköintitalossa
P-pergamentti-paikoitustalon värikkäät kerrostunnisteet
P-pergamentti-paikoitustalon kerrostunnisteet portaissa
Ota yhteyttä →

Lähetä viesti

[contact-form-7 404 "Not Found"]