Tekijät

Me olemme luovia suunnittelijoita, strategeja, taiteilijoita, viestijöitä, arkkitehtejä ja käyttäytymistieteilijöitä, joita kiinnostaa ihmisten kokemus ja viestien tekeminen vaikuttaviksi. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä verkostossamme olevien digigurujen, sisällöntuottajien, valokuvaajien, fonttitaikureiden ja akrobaattien kanssa sekä Suomessa että ulkomailla.

tekijat_kuvio_1

Berry Creative

Ota yhteyttä

hello@berrycreative.fi
+358 41 532 4345

Tule käymään

Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

Seuraa meitä

Timo Berry

CEO, Luova johtaja

Luova johtaja ja strategi Timo on vimmaisen kiinnostunut seuraavista kysymyksistä: Mikä tilanteenne on? Mikä on suurin haasteenne? Milloin olette onnistuneet? Keitä siihen liittyy? Mikä heitä draivaa? Millä luovalla keinolla annamme heille rakkautta ja autamme teidät maaliin? Vapaa-aikanaan Timo nikkaroi ja pussailee lapsiaan.

Ulla Parviainen

Ulla Parviainen

Myyntipäällikkö

Ulla rakastaa ihmisiä, on kiinnostunut tarinoista ja innostuu kohtaamisista. Ulla syttyy monimutkaisten haasteiden ratkomisesta ja hänellä on positiivista draivia saavuttaa päämäärä ja enemmänkin. Arvomaailmassa korkealla ovat hauskuus, laadukas tekeminen, rohkeus ja aitous. Vapaa-ajalla Ulla jakaa rakkautta tekemällä hyvää ruokaa ystäville. Arkipäivissä on sopivasti nuppia, lihaksia ja toimintakykyä ylläpitävää jumppaa.

Varaa aika

Hanna Herkama

Hanna Herkama

Ympäristöbrändin asiantuntija, konseptisuunnittelija

Hannaa ohjaa vilpitön halu tarjota ihmisille parhaita mahdollisia ratkaisuja ja kokemuksia, joita etsiessä hän navigoi sulavasti monen alan välillä. Hannaa kiinnostaa erityisesti viestinnällisesti, visuaalisesti ja toiminnallisesti eheiden ja vaikuttavien kokonaisuuksien konseptuaalinen suunnittelu. Näitä ovat mm. tarinalliset kokonaisuudet, kuten brändien, tapahtumien sekä fyysisten ympäristöjen suunnittelu – vastuullisesti ja erottuvasti. Hanna haluaa kehittää, kirkastaa ja elävöittää ympäristöämme. Saada toiminnallisuuden, hyödyn ja ilon samaan houkuttelevaan ja yllätykselliseenkin pakettiin. Vapaapäivinään Hanna ulkoiluttaa niin museokorttiaan, retkeilyreppuaan kuin kolmea lastaankin.

Helmi Saksala

Helmi Saksala

Projektipäällikkö, strategi, viestinnän asiantuntija

Helmi on viestinnän tekijä, tietokirjailija ja projektiosaaja, joka hahmottaa jämptisti niin isoa kuvaa kuin olennaisia yksityiskohtia. Helmi haluaa auttaa yrityksiä ja organisaatioita kulkemaan rohkeasti kohti huomista. Kiihkeässä käymistilassa oleva maailma tarjoaa toimijoille paitsi jännitystä myös rajattomat mahdollisuudet kehittää uusia, ihmisille ja ympäristölle hyvää tekeviä ideoita, palveluja ja hyödykkeitä. Tekojen ohella Helmi uskoo tarinankerrontaan, joka rakentaa siltoja ihmisten välille. Helmi tykkää rytmimusiikista, ihmisistä ja runoista, Meksikon väreistä sekä pitkistä kävelyistä.

Sampsa Ville Voutilainen

Johtava asiantuntija, viestintä ja brändit

Sampsa on selkeän ja tavoitteellisen viestinnän puolestapuhuja, joka haluaa auttaa ihmisiä ja organisaatioita ymmärtämään toisiaan. Sampsan erityistaito on kyky tunnistaa asiakkaan olemuksesta oleelliset ja innostavat aiheet ja tehdä niistä vaikuttavaa strategista viestintää ja monikanavaista brändityötä.

Pia Ettala

Luova suunnittelija

Pia on graafinen suunnittelija, joka näkee yhtenä työnsä mielenkiintoisimmista puolista visuaalisuuden ja viestinnän yhdistämisen. Hänen pyrkimyksenään on auttaa asiakasta tekemään visuaalisesti kiinnostavia viestintätekoja. Työajan ulkopuolella Pian löytää kuokkimasta ikuisesti vaiheessa olevaa pientä puutarhapalstaa, jossa sovelletaan kasvillisuuden suhteen ”more is more” -periaatetta.

Petteri Tuukkanen

Luova suunnittelija

Petteri on suunnittelija, joka etsii ratkaisuja vahvasti käytännön tasolla operoiden. Pakkausmuotoilijana häntä kiinnostaa paitsi pakkausten, myös erityisesti julkaisujen anatomia ja suunnittelu.

Kanerva Karpo

Luova suunnittelija

Kanerva on visuaalinen majakanvartija Berryn Huippuvuorten (maailman pohjoisimmalla) sivukonttorilla. Kanervaa ajaa työssään halu ymmärtää asian ydin ja hioa kokonaisuus timantiksi niin visuaalisesti kuin sisältöä jäsentämälläkin. Vapaa-aikanaan Kanerva kommunikoi eläköityneen vetokoirarouvan kanssa kolmella kielellä ja suuntaa kameransa kohti arktisia elukoita, keskiyön aurinkoa ja revontulia.

Vilma Tuominen

Luova suunnittelija

Vilma on energinen graafinen suunnittelija, joka innostuu ihmisten kohtaamisesta. Hänen mielestään asioiden tulee olla ymmärrettävässä ja kauniissa järjestyksessä – niin visuaalisessa viestinnässä kuin kotonakin. Jos ei ole jumppapäivä, Vilma saattaa hortoilla metsässä sieniä etsien tai olla 70-luvun samettisohvalla mukavasti rentoutuen.

Julia Johansson

Julia Johansson

Luova suunnittelija

Julia on monitaitoinen suunnittelija, joka on kiinnostunut erityisesti strategiselta pohjalta tehdystä visuaalisesta tarinankerronnasta. Julia on työssään tarkkaavainen, intuitiivinen ja innovatiivinen. Hänelle on yhtä tärkeää huomioida asiakkaan toiveet kuin todelliset tarpeetkin. Analoginen valokuvaus, käsityöt sekä marjastus ja sienestys pitävät Julian mielen virkeänä.

tekijat_kuvio_2

Tekijäksi?

Etsimme jatkuvasti tiimiimme ja verkostoomme valovoimaisia ja lumoavia ihmisiä. Kuppi kahvia ja jutustelu auttaa meitä löytämään toisemme!

hello@berrycreative.fi
+358 41 532 4345

Lähetä viesti

[contact-form-7 404 "Not Found"]