Tekijät

Me olemme luovia suunnittelijoita, strategeja, taiteilijoita, viestijöitä, arkkitehtejä ja käyttäytymistieteilijöitä, joita kiinnostaa ihmisten kokemus ja viestien tekeminen vaikuttaviksi. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä verkostossamme olevien digigurujen, sisällöntuottajien, valokuvaajien, fonttitaikureiden ja akrobaattien kanssa sekä Suomessa että ulkomailla.

tekijat_kuvio_1

Berry Creative

Ota yhteyttä

hello@berrycreative.fi
+358 41 532 4345

Tule käymään

Annankatu 16 B 44, 6. krs
00120 HELSINKI

Seuraa meitä

Timo Berry

CEO, Luova johtaja

Luova johtaja ja strategi Timo on vimmaisen kiinnostunut seuraavista kysymyksistä: Mikä tilanteenne on? Mikä on suurin haasteenne? Milloin olette onnistuneet? Keitä siihen liittyy? Mikä heitä draivaa? Millä luovalla keinolla annamme heille rakkautta ja autamme teidät maaliin? Vapaa-aikanaan Timo nikkaroi ja pussailee lapsiaan.

Ulla Parviainen

Ulla Parviainen

Myyntipäällikkö

Ulla rakastaa ihmisiä, on kiinnostunut tarinoista ja innostuu kohtaamisista. Ulla syttyy monimutkaisten haasteiden ratkomisesta ja hänellä on positiivista draivia saavuttaa päämäärä ja enemmänkin. Arvomaailmassa korkealla ovat hauskuus, laadukas tekeminen, rohkeus ja aitous. Vapaa-ajalla Ulla jakaa rakkautta tekemällä hyvää ruokaa ystäville. Arkipäivissä on sopivasti nuppia, lihaksia ja toimintakykyä ylläpitävää jumppaa.

Varaa aika

Tuomas Pitkänen

CBO, operatiivinen johtaja

Tuomaksen tehtävänä on auttaa asiakkaita lumoutumaan ja valaistumaan: lumoutumaan visuaalisesta ja viestinnällisestä lopputuloksesta ja valaistumaan siitä, miten viestinnällä kyetään vaikuttamaan ihmisten konkreettiseen toimintaan. Tuomas on erityisen innostunut siitä, miten saamme yhdessä ihmisten käyttäytymisen muuttumaan ympäristölle, yhteiskunnalle, yritykselle ja yksilölle itselleen positiiviseen suuntaan. Juuri nyt Tuomaksen vapaa-aika kuluu oman kodin remontoinnin parissa.

Helmi Saksala

Helmi Saksala

Projektipäällikkö, strategi, viestinnän asiantuntija

Helmi on viestinnän tekijä, tietokirjailija ja projektiosaaja, joka hahmottaa jämptisti niin isoa kuvaa kuin olennaisia yksityiskohtia. Helmi haluaa auttaa yrityksiä ja organisaatioita kulkemaan rohkeasti kohti huomista. Kiihkeässä käymistilassa oleva maailma tarjoaa toimijoille paitsi jännitystä myös rajattomat mahdollisuudet kehittää uusia, ihmisille ja ympäristölle hyvää tekeviä ideoita, palveluja ja hyödykkeitä. Tekojen ohella Helmi uskoo tarinankerrontaan, joka rakentaa siltoja ihmisten välille. Helmi tykkää rytmimusiikista, ihmisistä ja runoista, Meksikon väreistä sekä pitkistä kävelyistä.

Sampsa Ville Voutilainen

Johtava asiantuntija, viestintä ja brändit

Sampsa on helposti innostuva selkeän viestinnän puolestapuhuja, joka haluaa auttaa ihmisiä ja organisaatioita ymmärtämään toisiaan. Sampsan erityistaito on kyky tunnistaa asiakkaan olemuksesta oleelliset ja innostavat aiheet ja tehdä niistä vaikuttavaa strategista viestintää sekä digitaalisiin kanaviin että paperille.

Pia Ettala

Luova suunnittelija

Pia on graafinen suunnittelija, joka näkee yhtenä työnsä mielenkiintoisimmista puolista visuaalisuuden ja viestinnän yhdistämisen. Hänen pyrkimyksenään on auttaa asiakasta tekemään visuaalisesti kiinnostavia viestintätekoja. Työajan ulkopuolella Pian löytää kuokkimasta ikuisesti vaiheessa olevaa pientä puutarhapalstaa, jossa sovelletaan kasvillisuuden suhteen ”more is more” -periaatetta.

Petteri Tuukkanen

Luova suunnittelija

Petteri on suunnittelija, joka etsii ratkaisuja vahvasti käytännön tasolla operoiden. Pakkausmuotoilijana häntä kiinnostaa paitsi pakkausten, myös erityisesti julkaisujen anatomia ja suunnittelu.

Kanerva Karpo

Luova suunnittelija

Kanerva on visuaalinen majakanvartija Berryn Huippuvuorten (maailman pohjoisimmalla) sivukonttorilla. Kanervaa ajaa työssään halu ymmärtää asian ydin ja hioa kokonaisuus timantiksi niin visuaalisesti kuin sisältöä jäsentämälläkin. Vapaa-aikanaan Kanerva kommunikoi eläköityneen vetokoirarouvan kanssa kolmella kielellä ja suuntaa kameransa kohti arktisia elukoita, keskiyön aurinkoa ja revontulia.

Vilma Tuominen

Luova suunnittelija

Vilma on graafinen suunnittelija sekä kuvittaja, joka innostuu ihmisten kohtaamisesta. Hänen mielestään asioiden tulee olla ymmärrettävässä ja kauniissa järjestyksessä – niin visuaalisessa suunnittelussa kuin kotonakin. Vilma pitää omassa keittiössä loihditusta ruoasta, joka nautitaan 70-luvun retroastioilta.

Iida-Maria Remes

Luova suunnittelija

Ipe on graafisena suunnittelijana kokeileva ja luova leikkijä. Hän arvottaa suunnittelutyössään eritoten uusien näkökulmien ja ratkaisujen löytämistä. Vapaa-ajallaan hän ahmii kirjahyllyynsä taidekirjoja, kuuntelee 70-luvun punkbändejä sekä koristelee kotinsa neilikoilla ja puolalaisilla postereilla.

Norma Lauritsalo

Norma Lauritsalo

Luova suunnittelija

Norma on optimistinen muotoilija ja graafinen suunnittelija, joka pyrkii luomaan innovatiivista ja käytännöllistä muotoilua uudella twistillä. Norma inspiroituu selkeistä muodoista ja ongelman ratkaisusta. Vapaa-ajalla Norma laittaa ruokaa, sisustaa ja ympäröi itsensä ihmisillä ja herkullisilla väreillä.

Pauliina Heikkinen

Pauliina Heikkinen

Luova suunnittelija

Pauliina on graafisena suunnittelijana leikkisä ja määrätietoinen. Hän pyrkii työssään tarkoituksenmukaiseen suunnittelutyöhön, jonka visuaalisuus on raikasta ja oivaltavaa. Vapaa-aikanaan Pauliina ahmii elokuvia sekä videoesseitä ja harjoittaa kulinaristisia kokeiluja oman keittiönsä puolella.

tekijat_kuvio_2

Tekijäksi?

Etsimme jatkuvasti tiimiimme ja verkostoomme valovoimaisia ja lumoavia ihmisiä. Kuppi kahvia ja jutustelu auttaa meitä löytämään toisemme!

hello@berrycreative.fi
+358 41 532 4345

Lähetä viesti

[contact-form-7 404 "Not Found"]