Tekijät

Me olemme luovia suunnittelijoita, strategeja, taiteilijoita, viestijöitä, arkkitehtejä ja käyttäytymistieteilijöitä, joita kiinnostaa ihmisten kokemus ja viestien tekeminen vaikuttaviksi. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä verkostossamme olevien digigurujen, sisällöntuottajien, valokuvaajien, fonttitaikureiden ja akrobaattien kanssa sekä Suomessa että ulkomailla.

tekijat_kuvio_1

Berry Creative

Ota yhteyttä

hello@berrycreative.fi
+358 41 532 4345

Tule käymään

Annankatu 16 B 44, 6. krs
00120 HELSINKI

Seuraa meitä

Timo Berry

CEO, Luova johtaja

Luova johtaja ja strategi Timo on vimmaisen kiinnostunut seuraavista kysymyksistä: Mikä tilanteenne on? Mikä on suurin haasteenne? Milloin olette onnistuneet? Keitä siihen liittyy? Mikä heitä draivaa? Millä luovalla keinolla annamme heille rakkautta ja autamme teidät maaliin? Vapaa-aikanaan Timo nikkaroi ja pussailee lapsiaan.

Laura Lybeck

Projektipäällikkö

Laura vastaa Berryn luovien projektien saattamisesta maaliin tuloksekkaasti ja aikataulussaan. Vahvan viestintätaustansa ansiosta Lauralta taittuu leikiten myös sisällöntuotanto ja viestinnän strateginen suunnittelu. Uuden oivaltaminen ja merkityksellisen asioiden saavuttaminen yhdessä tiimin kanssa ovat Lauran lempparijuttuja. Vapaalla skarppi proikkarimme leikkii ei niin skarppia kotifloristia.

Tuomas Pitkänen

CBO, operatiivinen johtaja

Tuomaksen tehtävänä on auttaa asiakkaita lumoutumaan ja valaistumaan: lumoutumaan visuaalisesta ja viestinnällisestä lopputuloksesta ja valaistumaan siitä, miten viestinnällä kyetään vaikuttamaan ihmisten konkreettiseen toimintaan. Tuomas on erityisen innostunut siitä, miten saamme yhdessä ihmisten käyttäytymisen muuttumaan ympäristölle, yhteiskunnalle, yritykselle ja yksilölle itselleen positiiviseen suuntaan. Juuri nyt Tuomaksen vapaa-aika kuluu oman kodin remontoinnin parissa.

Sampsa Voutilainen

Luova johtaja

Sampsa on helposti innostuva luova johtaja ja selkeän viestinnän puolestapuhuja, joka haluaa auttaa ihmisiä ja organisaatioita ymmärtämään toisiaan. Sampsan erityistaito on kyky tunnistaa asiakkaan olemuksesta oleelliset ja innostavat aiheet ja tehdä niistä vaikuttavaa strategista viestintää sekä digitaalisiin kanaviin että paperille.

Pia Ettala

Luova suunnittelija

Pia on graafinen suunnittelija, joka näkee yhtenä työnsä mielenkiintoisimmista puolista visuaalisuuden ja viestinnän yhdistämisen. Hänen pyrkimyksenään on auttaa asiakasta tekemään visuaalisesti kiinnostavia viestintätekoja. Työajan ulkopuolella Pian löytää kuokkimasta ikuisesti vaiheessa olevaa pientä puutarhapalstaa, jossa sovelletaan kasvillisuuden suhteen ”more is more” -periaatetta.

Julia Nyyssölä

Luova suunnittelija

Strategisesti ajatteleva graafinen suunnittelija, pienimpiäkin yksityiskohtia hiova kuvittaja sekä vaikuttavien ilmetöiden toteuttaja. Rakastaa kaikkea kaunista, outoa ja ihanaa. Todellinen nörtti, jonka kilpailuhenki ja laskelmointitaidot pääsevät esiin myös lautapeli-illoissa.

Petteri Tuukkanen

Luova suunnittelija

Petteri on suunnittelija, joka etsii ratkaisuja vahvasti käytännön tasolla operoiden. Pakkausmuotoilijana häntä kiinnostaa paitsi pakkausten, myös erityisesti julkaisujen anatomia ja suunnittelu.

Inari Myry

Luova suunnittelija, maisema-arkkitehti

Maisema-arkkitehti Inari on erityisen kiinnostunut ihmisen ja maiseman suhteesta. Hän haluaa olla mukana tekemässä kestävää ympäristöä, joka tarjoaa ihmiselle esteettisiä elämyksiä ja joka vastaa käyttäjien tarpeisiin. Vapaa-aikanaan Inari eksyy maalauspohjien äärellä ja haaveilee metsistä.

Kanerva Karpo

Luova suunnittelija

Kanerva on visuaalinen majakanvartija Berryn Huippuvuorten (maailman pohjoisimmalla) sivukonttorilla. Kanervaa ajaa työssään halu ymmärtää asian ydin ja hioa kokonaisuus timantiksi niin visuaalisesti kuin sisältöä jäsentämälläkin. Vapaa-aikanaan Kanerva kommunikoi eläköityneen vetokoirarouvan kanssa kolmella kielellä ja suuntaa kameransa kohti arktisia elukoita, keskiyön aurinkoa ja revontulia.

Vilma Tuominen

Luova suunnittelija

Vilma on graafinen suunnittelija sekä kuvittaja, joka innostuu ihmisten kohtaamisesta. Hänen mielestään asioiden tulee olla ymmärrettävässä ja kauniissa järjestyksessä – niin visuaalisessa suunnittelussa kuin kotonakin. Vilma pitää omassa keittiössä loihditusta ruoasta, joka nautitaan 70-luvun retroastioilta.

Saara Varala

Luova suunnittelija

Graafinen suunnittelija Saara pyrkii töissään kauniin ulkoasun lisäksi uuden oivaltamiseen ja merkityksellisiin visuaalisiin ratkaisuihin. Graafisen suunnittelun lisäksi hänellä on intohimo myös kuvittamiseen. Vapaa-ajalla Saaraa vetävät puoleensa 90-luvun pelikonsolit ja vanhat ostoskeskukset.

Kaisa Berry

Ympäristötaiteilija, arkkitehti

Ympäristöpuolen luovan johtajan Kaisan intohimona on tehdä työtä kokemuksellisen ja kestävän rakennetun ympäristön puolesta. Monipuolinen taiteen, ympäristösuunnittelun ja arkkitehtuurin osaaminen auttaa Kaisaa löytämään paikan sielun ja hengen sekä jalostamaan niistä alueellisia kokonaistarinoita. Kaisa harrastaa vanhoja huonekasveja ja perennoja. Hänen kotinsa muistuttaa päivä päivältä enemmän viidakkoa ja kukkapenkeissäkin on krooninen tilapula. Ensi kesänä Kaisa odottaa näkevänsä mustan salkoruusun kukkivan.

tekijat_kuvio_2

Tekijäksi?

Etsimme jatkuvasti tiimiimme ja verkostoomme valovoimaisia ja lumoavia ihmisiä. Kuppi kahvia ja jutustelu auttaa meitä löytämään toisemme!

hello@berrycreative.fi
+358 41 532 4345

Lähetä viesti

[contact-form-7 404 "Not Found"]